30è aniversari dels sopars tertúlia del grup de gironins Sopars de Girona!!!

El proper mes de juliol de 2019 els gironins del grup Sopars de Girona celebrarem el 30è aniversari d’aquests sopars tertúlia. A més, des de fa vuit anys, estem comptant amb uns convidats de la màxima excel·lència i d’arreu, tots ells professionals de múltiples i diverses disciplines que ens han fet créixer a tots en coneixement, companyonia i sobretot amistat.

Aprofito l’avinentesa per felicitar públicament als 82 convidats que fins aquesta data ens han acompanyat i ens han permès gaudir d’alló més amb la seva activa participació. També i molt especialment a tots els gironins del grup, que en un moment o altre d’aquests 30 anys han fet pinya i compartit taula i tertúlia.

Aquest cop el sopar tertúlia el farem com havien estat els sopars dels 22 anys inicials, és a dir sense cap convidat i centrat exclusivament en la conversa entre els propis gironins.

Ens agradaria poder comptar per aquesta vetllada estiuenca, tant amb els gironins actius enguany, com amb tots aquells que en algun moment del temps hi han participat.

Qualsevol gironí que llegeixi aquestes ratlles i que hagi estat al grup, si no ha rebut per correu electrònic la invitació a afegir-se a la celebració, que contacti amb algú de nosaltres i ens faciliti les seves noves dades de contacte. Fins el dilluns 8 de juliol el restaurant admet canvis. Tots sereu molt benvinguts. El sopar el farem a algun lloc, habilitat ad-hoc, de l’hotel Alimara des de les 20:30h.

Leave Comment

  • *required fields

    *

    code