Biografia del Sr. Kim Faura i Batlle, director general de Telefónica a Catalunya, Comunitat Valenciana, Illes Balears i Regió de Múrcia

Biografia (web pròpia, viquipèdia)

Nascut a Torruella de Montgrí l’any 1951, casat i amb dos fills, és llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona (UB) i màster en economia i direcció d’empreses per l’IESE Business School. La seva trajectòria professional comença al Grup Gillette (1978-1985), i continua a la divisió de Braun Espanyola per anar poc després a  la seu central de la companyia a Alemanya. Fou director general de la divisió de Chupa Chups als  Estats Units (1986-1989) i director general comercial de Sara Lee Corporation a Espanya, a la divisió de cafès Marcilla (1989-1991). Vicepresident de Marketing i posteriorment director general de Pepsico/Frito Lay (1993-1996),  director general a Tabacalera (1996-1998) i director general a Altadis (1998-2000).

Des del mes d’abril de 2001 forma part de l’equip directiu del grup Telefónica, on ha estat director general de Consum i Màrqueting de Telefónica de Espanya, director general de la unitat corporativa de Màrqueting i Continguts de Telefónica S.A. i President de Terra Lycos Networks. A partir de l’any 2005 és director general de Telefónica a Catalunya i a partir de 2014 també de la Comunitat Valenciana, Illes Balears i Regió de Múrcia.

Ha estat membre del Supervisory Board d’ ENDEMOL i és president del comitè bilateral hispà-coreà.

Conseller de Foment del Treball i de Miquel i Costas & Miquel, S.A. i vocal del consell general de Càmeres de Catalunya. Patró de la fundació Barcelona digital.

També és membre de la taula de política econòmica de la Cambra Oficial de Comerç de Barcelona i del comitè executiu de membres de l’IESE.

Finalment, és vocal representant del Consell de Mecenatge del Patronat de la Fundació del Gran Teatre del Liceu.

Etiquetes:

Leave Comment

  • *required fields

    *

    code