Què és? i Llicència

Es tracta d’una web que recull el resum de les tertúlies d’un grup auto-anomenat com a Sopars de Girona que un cop al mes fem un grup de gironins que vivim i treballem a Barcelona. Té el format d’un sopar amb una tertúlia a l’entorn d’un convidat diferent cada mes, habitualment de gran rellevància i excel·lència en el seu camp. Recull i dona continuïtat a la herència dels sopars de gironins que es fa des de l’any 1989, amb una tertúlia entre gironins.
Habitualment es celebra els primers dimarts de cada mes, enguany a un saló privat dels restaurants de l’Hotel Alimara de Barcelona.  Les tertúlies, a més d’aprofundir en els detalls de la personalitat ide la  especialitat del convidat, inclouen  l’anàlisi de la conjuntura. S’intercanvien punts de vista a l’entorn de l’actualitat social, empresarial, política, futbolística,… d’arreu.

 

Tipus de llicència dels continguts d’aquesta web :

Llicència de Creative Commons
Tots els resums i fotografies publicades en aquesta web estan subjectes a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

 

Llicència de Creative Commons
Resumint aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement 4.0 Internacional de Creative Commons