Entrevista al cuiner, innovador i creatiu Ferran Adrià, publicada al dominical Presència a El PuntDiari de 7 de gener de 2018
Després de la tertúlia sopar del passat 18 d’octubre de 2017, vàrem preparar una entrevista amb l’innovador, creatiu i cuiner Ferran Adrià, que es va publicar al Presència, que és el Dominical d’el PuntAvui, el passat dia 7 de gener de 2018. La signa el gironí del grup Enric Calzada.
Són quatre pàgines que podeu veure en els següents quatre arxius en format pdf, feu clic a:
Pàgina 40: 07PCAT_040_FerranAdrià_Presència_ElPuntAvui-07012018
Pàgina 41: 07PCAT_041_FerranAdrià_Presència_ElPuntAvui-07012018
Pàgina 42: 07PCAT_042_FerranAdrià_Presència_ElPuntAvui-07012018 i
Pàgina 43: 07PCAT_043_FerranAdrià_Presència_ElPuntAvui-07012018