Nou accés per els membres del grup: Propera vídeo-conferència privada

Per a poder accedir a la vídeo-conferència, amb JITSI MEET, un sistema de codi obert enguany propietat de 8×8, no us exigirà donar-los cap tipus d’informació vostre, ni tampoc instal·lar cap programa si ho feu des de qualsevol ordinador (una pantalla gran, com acostumen els ordinadors, que és sens dubte el sistema més còmode). Els únics requeriments tècnics són: un ordinador connectat a Internet, amb un micròfon i una càmera, i pel que fa al programa, qualsevol dels dos navegadors compatibles: Chrome o Firefox.
Res més.


Per fer-ho més senzill, des d’aquesta mateixa web, només caldrà fer clic al damunt del logo jitsi (està a la columna esquerra sota la data de la propera tertúlia, amb el títol: Propera vídeo-conferència privada.  
L’alternativa seria escriure l’adreça (només des d’un ordinador): https://meet.jit.si/ ¿?¿?¿? (per correu us informaré poc abans de començar la tertúlia el nom que tindrà la sala, a posar al lloc dels ¿?¿?¿?)

Cas que volgueu accedir des d’una tauleta o un terminal mòbil, caldrà abans que el primer cop us instal.leu l’app Jitsi Meet. Quan la obriu només us caldrà posar el nom: el nom de la sala que us hauré informat que us portarà directament a la sala virtual on hi serem tots. Si quan ho feu, no hi surt ningú, només vosaltres, vol dir que encara no ha entrat ningú o us heu equivocat de nom.  

Aquest sistema de vídeo trucades grupals, no te límit d’usuaris simultanis, i ara mateix és el sistema que permet maximitzar la privacitat. A banda de no demanar cap informació als participants, ni haver de tenir un compte amb ells, enllà d’acordar el nom de la sala, pots disposar gratuïtament del codi font i instal·lar-lo a ordinadors propis i per tant decidir tu mateix el nivell de seguretat afegit.
No te límit d’usuaris enllà de l’ample de banda del servidor a l’ús.

Leave Comment

  • *required fields