Algunes novetats de tres dels gironins del grup

Lluís Busquets

Presentació del seu darrer llibre Mirall Ustori al Centre Catòlic d’Olot dissabte 19 de setembre de 2020 a les 19h

Ricard Font

Jornada virtual “El futur de la mobilitat a l’Àrea Metropolitana de Barcelona” dimecres 16 de setembre de 12.00h a 13.10h.

Ricard Font dissertarà sobre el model de mobilitat actual de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i exposarà les principals línies d’actuació per a afrontar el seu futur.
Després de la seva intervenció, respondrà a les preguntes que formulin els mitjans de comunicació i els assistents en general sobre els reptes de la mobilitat en l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

12.00h. PRESENTACIÓ DE L’ACTE

Valentí Pich. Presidente del Consejo General de Economistas.
Anton Gasol. Degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

12.10h. PRESENTACIÓ DEL NÚMERO MONOGRÀFIC

Julio Gómez-Pomar, coordinador del número monogràfic y chairman del IE Center for Transport Economics & Infrastructure Management.
12.20h. INTERVENCIÓ

“L’estratègia de mobilitat de Barcelona en el seu posicionament com a triple hub (aeri, ferroviari i aeri-ferroviari) al sud d’Europa i com a vertebradora d’una macroregió de vint-i-tres milions d’habitants”

Ricard Font. President de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya
12.40h. COL·LOQUI 
Moderador: Guillem López-Casasnovas. Director de la Revista Econòmica de Catalunya. Participaran tots els intervinents de l’acte.

12.50h. PREGUNTES 
Si estàs interessat, les preguntes es poden formular, des d’aquest mateix moment i fins a un dia abans, enviant un correu electrònic a consultaswebinar@economistas.org, posant assumpte: Mobilitat.
Accedeix a la sessió

Joaquim Vilà

Com dissoldre avui la crisi que ens ve a sobre: Innovar en la manera de pensar i fer

Webinar 22 setembre de 12:30h a 14:00h – Cambra de Comerç de Girona

Leave Comment

  • *required fields