Inauguració de l’exposició”Ignasi Buxó. Un escultor ben bé d’Olot”


Dissabte 27 d’abril, 12 h, Sala Oberta del Museu de la Garrotxa. La exposició “Ignasi Buxó. Un escultor ben bé d’Olot” romandrà oberta fins a principis d’agost.
Obertura d’aquesta mostra que vol homenatjar l’olotí Ignasi Buxó, creador de peces emblemàtiques de caire popular. Retrats, figures que, a més del valor artístic, podien tenir una funcionalitat (bomboneres, tabaqueres, fruiteres,…) a les cases de principis del segle XX.

Entrada gratuïta

Una visita molt aconsellable.

Posteriorment, ja n’actualitzaré la notícia, es farà la presentació d’un llibre al respecte propiciat per la família, en concret per un net de l’artista i artesà olotí Ignasi Buxó, que ha col·laborat i ajudat en facilitar fins els menors detalls del contingut. Es tracta del Sr. Jordi Francés Buxó, qui ha facilitat al consistori les peces de la mostra homenatge anunciada i que custòdia amb molta cura a la seva residència olotina particular. La presentació del llibre es farà el proper dissabte 18 de maig a les 19h a una de les sales de l’Hospici. El llibre l’ha escrit el Sr. Joan Carreras, al llarg dels darrers sis anys i amb qui el Sr. Francés, la majoria de dimecres comparteixen un grup més ampli per caminar plegats pel país.

Etiquetes:

Leave Comment

  • *required fields