Biografia del Dr. Víctor Küppers, conferenciant i coach motivacional, professor, consultor i escriptor

        Nascut l’any 1970 a Eindhoven (Països Baixos)  i resident a Camprodon, casat i amb dos fills, es llicencia en Administració i Direcció d’Empreses per la UIC i posteriorment es doctora en Humanitats per la UIC.

        Va iniciar la seva activitat laboral l’any 1993 a l’escola de negocis de l’IESE com a professor Research Assistant i posteriorment va treballar deu anys a Barna Consulting Group, on fou Vicepresident. L’any 2002 crea la seva pròpia empresa Küppers & Company, treballant com a formador professional a empreses internacionals. És especialista com a conferenciant motivacional i ha donat classes ensenyant Gestió Empresarial i Intel·ligència Emocional, com a professor a la Universidad de Barcelona (UB), a la Universidad Internacional de Cataluña (UIC), a la Universidad Autónoma de Barcelona (UAB), així com col·laboracions amb la Universitat de Navarra i la Universitat Pompeu Fabra (UPF). També amb escoles, hospitals i centres educatius.

        Amb una àmplia experiència en conferències motivacionals i psicologia positiva, de la que n’és un difusor, Küppers posa l’accent en l’actitud i el creixement personal en tots els àmbits de la vida. La seva missió és inspirar les persones a viure amb passió, alegria i entusiasme, recordant-los la importància de les actituds positives i els valors humans fonamentals per aconseguir el seu màxim potencial tant personal com professionalment.

        La seva frase favorita: “Que mai t’arribi ningú sense que al marxar no se senti una mica millor i més feliç”, de la Mare Teresa de Calcuta. De fet postil·la que és la segona, ja que la primera és “Som-hi Messi!”.

        És autor de llibres com “Vender como cracks”, “Vivir y trabajar con entusiasmo”, “L’efecte actitud” i “Viure la vida amb sentit“.

        A la seva web personal podeu llegir com es descriu ell mateix :        https://www.kuppers.com/1/quien_soy_1090570.html

Etiquetes: ,

Leave Comment

  • *required fields