Tertúlia amb la Sra. Anna N. Schlegel, vicepresidenta de Global a Procore Technologies, dilluns 27 de febrer de 2023

El dimarts 28 de febrer, el periodista i gironí del grup, l’Albert Brosa presenta el darrer llibre de l’ Anna N. Veritablement Global, a Barcelona (Espai Línia-carrer de Girona, 52-18:30h). Posteriorment també es presentarà a Girona (Casa de Cultura), en aquest cas l’1 de març. Podeu veure més informació aquí.

Us avanço la informació gràfica de la vetllada que va resultar enllà d’interessant i engrescadora, molt animada amb una tertúlia tranquil·la però molt vibrant, on la major part dels assistents varen poder satisfer les seves inquietuds i posar el seu granet de sorra.

Presentació personal de la convidada per part del gironí i periodista Albert Brosa Tertúlia amb Anna N. Schlegel 27/2/23

i lliurament per part del gironí Carles Llorens d’un exemplar de la “Història de la Unió Esportiva Olot” editat l’any 1996. Un obsequi que té a veure amb el fet que l’avi de la convidada va tenir un gran protagonisme a la història del club. De l’any 1931 al 1934 havia estat jugador de la U.E. Olot. Format com a jugador en els equips dels fejocistes (Federació d’Estudiants Cristians), l’any 1939, quan la Falange retorna el club als seus socis, el Sr. Joan Descals es convertí en president de l’entitat. Tertúlia amb Anna N. Schlegel 27/2/23

Càrrec que repetí el 1959. Precisament va ser ell qui va negociar l’acord amb el Real Madrid que, justament, va permetre el fitxatge del pare d’en Carles, Lluís Llorens, pel club blanc.

La brillant intervenció de la convidada, de plantejaments simples, fàcils però d’una solidesa rellevant, ens mostra el seu tarannà senzill i clar.

Tertúlia amb Anna N. Schlegel 27/2/23

Observeu a la foto, com fa gala i ens honora com a catalans, amb la Creu de Sant Jordi que llueix al pit.

Tertúlia amb Anna N. Schlegel 27/2/23
Sopars de Girona – vista general del saló privat
Sopars de Girona - Anna N. Schlegel
Sopars de Girona – 27/2/2023 Convidada: Anna N. Schlegel

Algun gironí dels assistents afirmava (sic); “…un sopar històric! Mai hi havia hagut tanta presencia femenina. I no es menor el rejoveniment de la mitjana d’assistents. Es va parlar de la necessitat de retenir el talent a Catalunya. Hauríem de procurar retenir per aquest sopar el talent jove i femení que es va veure!”, no hi podem estar més d’acord. Tenim la fita afegida d’engrescar als joves per trobat espais de relació ben nostres.

Com a record la Rosa li va lliurar en nom del grup, una litografia del reconegut artista català, amb escultures a la Sagrada Família, Josep M. Subirachs, on va incloure el nom de la ciutat natal de la convidada, on hi te un profund arrelament familiar.

Podeu veure la biografia de la convidada aquí.

Etiquetes:

Leave Comment

  • *required fields