Presentació del darrer llibre de la propera convidada del grup Anna N. Schlegel, dimarts 28 de febrer de 2023 a Espai Línia

El llibre és la traducció al català de Veritablement Global, que ha editat La Breu Edicions. El llibre es presentarà a Barcelona (a Espai Línia) el pròxim 28 de febrer, amb el periodista Albert Brosa; i a Girona (Casa de Cultura), l’1 de març.
Podeu llegir-ne la referència al digital exterior.cat que edita grup comunicació 21.

El passat mes de gener la revista Business Leader Review publicava la foto de l’Anna a la portada i un article extens sobre la seva activitat professional. Es tracta d’una de les 10 dones CEO d’empreses rellevants més influents en el mon dels negocis.

L’Anna Navarro Descals, és olotina i vindrà com a convidada del grup el proper dilluns 27 de febrer. És vicepresidenta de l’empresa de construcció californiana Procore Technologies i cap d’estratègia de la catalana GPAInnova des del 2021. El 2020 va ser nomenada la dona més influent del món en tecnologia per la revista Analytics Insight. Creu de Sant Jordi 2021

A principis de l’any 2021, el gironí del grup, periodista i escriptor notabilíssim Lluís Busquets entrevistà la convidada al Diari de Girona, com podeu llegir aquí. No us la perdeu.

Etiquetes:

Leave Comment

  • *required fields