Tertúlia en vídeo-conferència amb l’escriptor i periodista, fundador i director general de la Fundación Sonrisas de Bombay i de la Munbai Smiles Foundation (ONG’s contra la pobresa a Bombay), Sr. Jaume Sanllorente, dimecres 30 de setembre de 2020

La pandèmia actual i les seves conseqüències ens suggereix el manteniment de les tertúlies del grup en el format de vídeo-conferència, a les que convidem també d’altres amistats, enllà del grup de gironins. Alguns membre del grup de gironins i del grup de caminaires XirucairesGoldenWalkers comparteixen tertúlia amb el convidat..
En aquesta ocasió hem escoltat i establert una, molt interessant, conversa amb aquest activista pels drets humans, que circumstancialment, aquests dies no es troba a Bombay sinó a la capital de l’estat, on el va enxampar la pandèmia i fins ara no ha pogut tornar, al que considera enguany casa seva, Bombay. Podeu veure la seva biografia aqui.
La vídeoconferència enregistrada a un canal de youtube del grup de gironins, un cop el vist i plau del convidat, la podeu veure a : Videoconferències.

Etiquetes:

Leave Comment

  • *required fields